Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 30 608 9021
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

Itt találhatja legfrissebb híreinket, tartalmakat, legújabb termék információinkat.

Mi a megfelelő szigetelésvastagság?A legnagyobb elakadást a megfelelő szigetelőanyag kiválasztásában nem a szigetelőanyag típusának kiválasztása adja legtöbbször, mert azt még egy kis utánajárással be tudjuk lőni, hogy a szigetelésünknél mi a cél. Mit szeretnénk szigetelni: hangot, hőmérsékletet, vagy inkább párazárás a fő cél? A fejtörést inkább az okozza, amikor rálelünk a megfelelő szigetelőanyagra és rájövünk, hogy halvány lila gőzünk nincs arról, hogy milyen vastag szigetelésre van szükségünk?! 

 

Tovább olvasom a cikket...

polietilén védőcső a trambulinbaA szigetelőanyag, mint alternatív anyag is igen népszerű, rengeteg helyen felhasználható, aminek célja nem a szigetelés, hanem valami egészen más.

Első anyagunk legyen a polifoam, vagy polietilén, amely szerkezetét tekintve egy viszonylag kemény, masszív, belül szivacsszerű anyag, amely a kívülről teljesen zárt (zártcellás szerkezetű). A polifoam / a polietilén anyag a keménysége ellenére rugalmas és súlyát tekintve rendkívül könnyű. Több területen alkalmazzák nemcsak házi felhasználásban is. Kiváló ütéscsillapító, ennek köszönhetően megtalálható játszóházak védőkorlátjain, garázsokban falra tapasztva ajtóvédőként funkcionál.

 

Tovább olvasom a cikket...

 

 

 

 

Tubolit szigetelésA fűtésszezonnak hamarosan vége van, és ajánlatos megragadni az alkalmat a nyári időszakban a fűtési rendszerünk szükség szerinti korszerűsítésére, illetve a szigetelésünk állapotának ellenőrzésére, rendbe tételére. Nagyon fontos, hogy a csöveinket soha ne hagyjuk szabadon, szigeteletlenül, hiszen hőszigetelés nélkül rengeteg energiát pazarolunk el évente!

Tovább olvasom a cikket...

 

 

 

 

 

Befagyott vízóraMinden évben sok családnak hatalmas gondot és költségeket jelent a hideg okozta vízóra szétfagyása. Felelőtlenség azt gondolni, hogy a téli hónapokban csak néhány napig tartó kemény fagy tönkre teheti a vízóránkat és nem kell ezzel foglalkozni, úgyis csak mende-monda... Bizony érdemes odafigyelni, mert egy kis odafigyeléssel és minimális beruházással, gyakorlatilag munka nélkül mentesíthetjük magunkat a macerás és költséges procedúra alól. 

 

Tovább olvasom a cikket...