Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 30 608 9021
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk tulajdonosi köre 1993 óta foglalkozik gépészeti szigetelőanyagok értékesítésével. Az AZ FLEX cégek első tagja Csehországban alakult 1993-ban és hamarosan a piac vezető szereplője lett. A cég fejlődését több beszállító is támogatta, segítette, átadva szakmai tudásukat és tapasztalatukat, melyet mi a kelet-közép-európai piaci viszonyokra adaptáltunk. 1997-ben döntöttünk úgy, hogy a “siker-receptet” alkalmazzuk Lengyelországra is, és bár más terjeszkedési stratégiával, de ugyanazon piaci koncepciót követve szereztük meg itt is gépészeti szigetelőanyag forgalmazásban a piacvezető poziciót. Ott ma már 7 lerakatból álló országos raktárhálózat biztosítja, hogy mindig közel legyünk partnereinkhez.

A nemzetközi terjeszkedés következő állomása Szlovákia volt, ahol 2005-ben nyitottuk meg első lerakatunkat Zilinában (Zsolna). A piaci siker nyomán 2006-ban nyitottunk egy újabb raktárat Kosicén (Kassa). Az AZ FLEX Szlovákiában is a vezető szigetelőanyag forgalmazók közé tartozik.

A terjeszkedés további iránya dél-kelet-közép Európa volt, ahol 2006 szeptemberében egyszerre nyitottuk meg raktárbázisainkat Magyarországon és Romániában, mindkét helyen a fővárosban.

Célunk, hogy ezekben az országokban is az AZ FLEX a vezető műszaki szigetelés nagykereskedők közé tartozzon.

Filozófiánk

Specializálódás a siker kulcsa
Hiszünk abban, hogy egyszerre csak kevés dolgot lehet igazán jól csinálni. Ezért specializálódunk mi a gépészeti szigetelésekre, hogy ezen a területen a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani partnereinknek. Mi nem forgácsoljuk szét erőinket és erőforrásainkat széles tevékenységi körre. Megmaradunk az épületgépészet és technológiák terén, itt biztosítva a legmagasabb szakértelmet és támogatást vevőinknek.

A hosszútávú együttműködés alapja a bizalom és a segítőkészség
Minden partnerünkkel hosszútávú együttműködésre törekszünk. Mindig azt keressük, hol van az a találkozási pont ahol közös érdekek születnek. Megvizsgáljuk, melyek azok a szükségletek, ahol partnereinknek segíthetünk, és minden lehetőt megteszünk, hogy problémáik, nehézségeik megoldásában támogassuk őket.
Úgy véljük, hogy más kárára nem szabad és nem érdemes gyarapodni. Mi akkor gazdagodunk, ha a partnereink is gazdagodnak. Mi akkor jutunk túl esetleges nehézségeinken, ha mi is át tudtunk, át tudunk segíteni másokat nehézségeiken. Ez az alapja, hogy Ön is és mi is hosszú évek után is biztonságos háttérrel és örömmel le tudjunk ülni egy jó beszélgetésre.

A fejlődés kulcsa a hozzáadott érték
Csak akkor őrízhetjük meg vezető poziciónkat, ha termékeinkhez minél megfelelőbb szolgáltatásokat nyújtunk. Ezek a szolgáltatások pedig addig állják meg helyüket, míg vevőink számára értéket képviselnek. Ezért elkötelezettek vagyunk szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésében és megújításában.

Csapatunk

Szakértő és segítőkész munkatársaink
minden helyzetben rendelkezésükre állnak, és az adott helyzetben ésszerű és végrehajtható módon segítik Önt beszerzési és kivitelezési döntéseiben.